Mouri Nyomozó Iroda - Detective Conan Rajongói Oldal
Menü
 
Linkek

 


 
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Heti kérdés
Lezárt szavazások
 
Hírek bővebben
Hírek bővebben : 925-953. fejezetek ismertetői

925-953. fejezetek ismertetői

Misztina  2016.04.21. 22:49


925.-927. fejezet

Egy híres páros születése, A dolgozók alibijei, Illúzió a hátsó szobában

 

Conan Ainál puhatolózik arról, ismerőse-e, illetve gyanús-e neki a rendőrfőnök, akivel legutóbb találkoztak, de úgy tűnik, az illető szimplán csak ijesztő volt. A lányt különben is egy sokkal égetőbb kérdés foglalkoztatja, a pletykalapok szerint kedvenc focistája, Higo nem mással, mint Yoko Okinoval jött össze! Ai szíve összetört. De, Yoko Okino első számú rajongója sincsen éppen jobb állapotban, ezért Ai megbízásából Kogoro készen áll utánajárni annak, igazak-e a szóbeszédek. Egy étteremben meg is találják a páros, akik Higo idősebb, nemrég visszavonult kollégája a tulaj.

Ám a tulajt Yoko és Higo holtan találják és természetesen van három gyanúsítottunk, a két pincér és a sommelier. Conan megoldja az ügyet a régi, Kogoro elkábítós trükkel.

 

928.-930. fejezet

A ramen étterem érdekes vendégei, Locsolócső-lengető gyilkos?, Túlfűszerezés

 

Ran, Sera és Sonoko egy tegnap esti ramen műsor kapcsán szóba hozzák, hogy ki-mit szeret és Conannal elhatározzák, hogy esznek egy jót egy közeli ramen étteremben, ahol múltkor mi s jártunk már. A tulaj Masumi Serát, Marinak hívja, de a lány kijavítja őt, hogy ő Masumi. A tulaj felajánlja Serának a szokásos plusz adagot, amit haza szokott vinni és Conan rögtön kihasználja az alkalmat, hogy arról faggassa a lányt, hogy kivel él együtt. Ő persze hárít, hogy a pasijának lesz, meg hogy csak viccelt.

Az étteremben lévő másik három vendég nagyon sokat használ bizonyos ízesítőket, ecetet, szójaszószt stb... Mint kiderült, a rendőrök őket gyanúsítják egy rablógyilkossággal, ami után ide menekülhetett az elkövető. Bizonyíték hiányában elmehettek. Yumi és a kolléganője voltak azok, akik tetten akarták érni az elkövetőt, de kicsúszott a kezük közül.

Az áldozat egy hoszteszlány, az egyik gyanúsított a kolleganője, a másik, az egyik...köhöm...vásárlója, a harmadik pedig a nő házával szemben dolgozott. Mindegyiknek akár oka is lehetett volna ölni, tény, a nő kétmilliós fülbevalókat viselt, amik eltűntek. És a gyilkosság napján mindhárom elkövetőt megalázta az áldozat szóban. Erős utalást kapunk arra, hogy Sera egyik bátyja nem más, mint Haneda, Yumi exe.

Az ügyet Takagi, Sato és Sera megoldják Conannel együtt és így minden szép és jó. Sera elmegy mielőtt az étterem tulaj visszaadhatná neki a zsebkendőjét, így Conannel küldi el a lánynak. A kendőn az áll: Mary. Conannek ismerős a név. Vajon ez Sera igazi neve, vagy azé a lányé?

 

931.-935. fejezet

Zombi Penge, Az elhunytak temetkezési művelete, Emberevő zombik, Az eltűnt holttest, A fa eltakarja az erdőt

 

Nyári szünidőben Kogoro Yoko Okinos zombi filmet nézet meg Rannal és Conannel, majd elviszi őket a forgatási helyszínre, ahol összefutnak Heijivel és Kazuhával, akiket megbíztak azzal, hogy derítsék ki, tényleg zombit ütött el egy pár kocsival.

Kiderül, hogy készül a zombifilm folytatása, így a rendező, a főszereplő nő, a producer, operatőr, világításfelelős és a hangtechnikus is a helyszínen vannak. Ran fél és nagyon szeretne hazamenni, de Kogoro mérgező gombát evett, így kénytelenek maradni a forgatásra. Harawaki, a prodúcer meghal. A mobilja pedig felvette az utolsó pillanatait. Ezek szerint öngyilkosság történt, de vannak gyanús körülmények és egy régi közös, halott barát, a rendező testvére, aki eltűnt és pár napra rá holtan került elő ugyanabban a szobában.

Mivel telefonon nem tudnak rendőrt hívni és senki sem tud vezetni az ottlévők közül és Heiji motorjában is minimális benzin van, így a társaság kénytelen arra várni, hogy Kogoro jobban legyen. Eközben zombik támadják meg hőseinket, de kiderült, hogy csak lelkes amatőrök akartak bekerülni a filmbe.

Ezután holtan találják az operatőr csajt. Őt is felvették a halálakor és ott a zombi, már halott rendező ölte meg a nőt. S a férfi holteste el is tűnt. Ez hogy lehet? A régi eset részleteiről számolnak be a többiek majd megérkezik végre a rendőrség, a gunmai, vagyis Yamamura felügyelő lesz rendőrünk ma. Heiji és Conan szerint a legegyszerűbb, ha megnézik a 8 évvel ezelőtti zombi film felvételeit, amit egyik mostani stábtag sem látott állítólag. De az le lett törölve a prodúcer gépéről. Heiji és Conan végül rájönnek a trükkre. A felvételek, amik a mobilon vannak, valójában a 8 évvel ezelőtti forgatás képei. Az eltűnt holttest pedig a szekrényben volt a fiókok mögött. A gyilkos a színésznő volt, aki részben felelős volt a 8 évvel ezelőtti balesetért és a producer el kezdte zsarolni őt, ezért megölte, akárcsak az operatőrt, aki rájött a trükkre. Heiji szeretett volna szerelmet vallani Kazuhának, de egy két elkésett zombi miatt nem jött össze a terve.

 

936-938. fejezet

 

Lánybanda alapítás, Hiányzó bizonyíték, Gyilkosság a vakfoltban

 

Sonoko felbuzdulva egy filmen, egy lánybandát akar alapítani Rannal és Serával közösen. Sonoko dobolna, Ran szintetizátorozna és Sera basszusgitározna. De kell egy gitáros is, ezért Sonoko Azusát kérné fel, aki nemet mond rá, mert nem tud gitározni és nem igazán tűnik középiskolásnak sem. Sonoko szerint piszok egyszerű megtanulni gitározni, de erre a Poirot zenész vendégei megkérik, ha olyan könnyű, ugyan mutassa be a tudását. Sonoko nagy megaláztatásnak nézne elébe, ám megmenti őt Amuro, aki egy szép kis szólót mutat be. Megígérteti Sonokoval, hogy nem fog többet mások előtt nagyzolni és a srácokkal, hogy nem kell cikizni a másikat.

Sonoko szívesen látná a bandában, de Amuro jobb szeretne nem túlságosan kitűnni, így csak elkísérné a lányokat egy próbafelvételre. Serának ismerős Amuro, de a férfi szerint sosem találkoztak még. Sera testvérének a barátja tanította meg Serát basszusgitározni, Amuro nem ígéri, hogy lesz olyan jó tanár, de szívesen gyakorol a lányokkal. Sera egész jól játszik és Amuro kíváncsi rá, Sera emlékszik-e az arcára annak, aki ezt tanította neki. A lány nemet mond, de gyanakszik arra, hogy Amuro többet tud, mint amennyit sejteni enged. Mellettük van egy lánybanda, akik egy emlékelőadásra készülnek, halott barátjukért is játszanának, de valahogy senki sincs formában. Sonokoéknál felmerül a probléma, hogy nincs énekes. Sera szerint Shinichi tud gitározni. Ran szerint bár Shinichi tud hegedülni is, de nincs semmi hangja, akárcsak Conannek. Aztán a dobost holtan találják. Hiába volt bekamerázva a helyiség, a mobiltelefon pont eltakarta a kamera azon részét, ahol a dobos volt.

Megure felügyelő és Takagi próbálnak utánajárni, mi is történt pontosan. A gyilkos fegyver viszont nincs meg. Sera visszaemlékszik arra, amikor Shuichi, a testvére ott volt a barátaival a vonatállomáson és a lány titokban követte őket. Shuichi leteremtette a lányt és amíg elment, a barátja megmutatott pár dolgot a basszusgitárján. Aztán Sera szerint egy Amurora hasonlító ember szólította meg a gitárost, azt mondta: Scotch. Amuro ezt tagadja és sürgeti az aktuális ügy megoldását. A három gyanúsított 10-10 percet töltött az áldozattal. Az egyik vart, a másik újrahangolta a szintetizátort, a harmadik pedig új gitárhúrokat rakott fel.

A gyilkos a kötött sapkával ölte meg az áldozatot, egyszerűen kibontotta azt, majd újrakötötte. A tettes a szintetizátoros, mert azt hitte az áldozat miatt lett öngyilkos a régi barátjuk, holott csak balesetben halt meg. Sera azért lett nyomozó, mert a legidősebb bátyja is az volt, aki meghalt, Akai Shuichi. Aki mellesleg FBI-os volt, nem japán rendőr. Scotch pedig, Amuro magában hozzáteszi, egy japán rendőrségi informátor volt, akit Akai ölt meg.

 

939-941. fejezet

 

Ebéd a plázában, Szétszórt vallomások, Igazság a vallomásokban

 

Conan próbálja összetenni a kirakóst, hogy Sera miért jött vissza Japánba és a lány, aki vele van, feltehetőleg Mary, mit keresnek itt. Haibara szeretne rájönni, miben mesterkedik Conan, illetve min gondolkozott el ennyire, de a fiú elhárítja a kérdést. Agasa professzor elhívja a Detektív Bandát ebédelni a plázába. Ayumi és Ai a sminkes cuccoknál leragadtak, Conan pedig azt mondja, amúgy is túl fiatalok hozzá. Ai köti az ebed a karóhoz és kiharcol egy kis ingyen szemfestést Ayumival. Conan ledöbben, főleg azon, hogy így akarnak enni. Agasa professzor még egy meglepetéssel készült, 10000 jenes kuponból vesz karácsonyra ajándékot a gyerekeknek, akik mennek is kitalálni, mit szeretnének. Persze jó drágákat. Genta baseball cuccokat akar, Ai Fusae táskát, Ayumi plüssmacit, Mitsuhiko teleszkópot. Az étterem tulaját leszúrják, a tettes elmenekült. Conan riadóztatja a többieket, hogy figyeljenek, hátha látják a tettest. Három embert találnak, akik akkor a lépcsőn rohantak, egy nő, egy férfi és egy férfi szakács. A gyerekek vallomásai viszont ellent mondanak egymásnak. Conan ennek ellenére rájön, hogy mindenki igazat mondott, csak optikai csalódás érte a gyerekeket, ezért mondtak ellent egymásnak. A tettes a séf régi munkatársa, akit jól megalázott, ezért állt bosszút. Szerencsére az áldozat nem halt meg. Haibara elkente a sminkjét és hasonlít Sera szobatársára.

 

942.-945. fejezet

 

Chiba nyomozó nehéz esete, Azonosítatlan Repülő Tárgy, A szoláris léggömb

 

Chiba nyomozó nem biztos abban, hogy egy ügy valóban úgy történt, ahogy tűnik. Bár Yumi igyekszik meggyőzni őt arról, hogy de mégis úgy volt. Naeko se tud segíteni, de bántja, hogy Chiba nem emlékszik rá. És az, hogy csúfolják Chibát a kövérsége miatt. Naeko ezen felbuzdúlva küld egy csomagot Chibának, a „legnagyobb rajongód az egész univerzumban” feladóként és meggyőzi, hogy sürgősen fogyjon le. Eközben Kogorohoz jön egy iskolás, aki egy UFO után akar nyomoztatni. Kogoro csak elvállalja az ügyet a végén, Conan pedig arra gondol, ha Ai és a lány, aki Seránál lakik, rokonok, akkor Ai és Shuichi is rokonok. De akkor hogy járhatott Shuichi Akemivel? A helyszínen összefutnak Chibával, ugyanis történt itt egy furcsa eset. Egy megfojtott embert és egy másikat találtak a betonba esve. Az élő azt mondta ő nem ölte meg a másikat, hanem az UFO volt. És valóban nem szólt ellene semmi bizonyíték azon kívül, hogy ő is a helyszínen volt és rosszban volt az áldozattal.

Ezután persze nevetségessé válik a rendőrség, hogy ufot gyanúsítanak, így Chiba kénytelen Mouri nyomozóhoz menni, hogy tisztázza a helyzetet. Eközben fogy is, nem keveset.

Conan rájön arra, hogy a tettes fekete fóliával trükközött és az volt az UFO, így Chiba nyomozóval, Kogoroval, Rannal és Hinával közösen megoldják az ügyet. Chiba viszont túl vonzó lett a rendőrnők számára, így Naeko kénytelen volt leállni Chiba fogyasztásával és visszahízatta.

 

945.-947. fejezet

 

Az udvariatlan öregember, Igazi pár, Kedvenc mottó

 

Yumi és Miwako élvezik a szabadnapjukat és Yumi megemlíti, hogy az exe, Haneda Shukuici, egy éve adott neki egy borítékot, amit csak akkor bonthat ki, ha mind a hetet összegyűjtötte (Yumi nem tudta, miből). De hiába gyűlt most össze mind a hét, azóta nem beszéltek egymással. Sato szerint könnyen lehet, hogy házassági ajánlatról van szó. És kiderül, hogy Haneda a híres shougi-bajnok, amitől leesik Yumi álla. Milyen jár, hogy pont egyik nap dobta ki véletlenül a szemétbe a borítékot! Még jó, hogy Conan és a detektív Banda éppen arra járnak és segítenek a bajban. Könnyen lehet, hogy a boríték a ház közös képviselőjénél van, aki nagy Taiko Meijin (Haneda) rajongó és nem mellesleg régen tolvaj is volt. Ő kicsit nehezményezi, hogy Yumi elvonja a játékmester figyelmét a shougiról. Az öreg úgy érzi, Yuminak bizonyítania kell azt, hogy tényleg komolyan gondolja a kapcsolatát Hanedával, ezért feladja neki a leckét, hogy a szobában találja meg a borítékot.

Az idő pedig nagyon szorít, hiszen Shukuichi épp most játszik és ha veszít, oda a Meijin címe is, így pedig érvényét veszti a házassági ígéret.

Az öreg kódokkal nehezíti meg a keresést, de Conanék segítenek Yumi baján, többnyire. Az öreg rájön, hogy Yumi több, mint egy hóbortos barátnő és tényleg méltó párja lehetne a shougi játékmesternek. A kód megfejtve, boríték megtalálva, de sajnos Haneda elvesztette a párbajt, így nincs házasság. Kiderül, hogy Shukuichi sógora vagy mostoha-bátyja (japánban a kettőt nem könnyű megkülönböztetni, így még nem tudjuk) Haneda Kouji. Ai reagál a névre, ugyanis Kouji nemcsak híres shougi bajnok volt, aki 17 éve meghalt, hanem az APTX-4869 szer kísérleti alanyai között is szerepel, halottként beírva!

Yumi széttépte a házassági papírokat és azt mondta Shukuichinek, ha mondandója van, mondja meg neki személyesen. Gyűjtse be az utolsó, elvesztett mestercímet és utána menjen hozzá és mondja el neki, amit a levélben akart közölni vele. Erre egy kerek évet kell Yuminak várni, ugyanis akkor lesz a legközelebbi lehetőség.

 

948-950. fejezetek

 

Markolt olló, Édes illat, Kivágott betűk

 

Conan Agasa professzornál néz utána Haneda Kouji halálának, amiről azt tudni, hogy Amerikában történt egy hotelben, a halál pontos oka ismeretlen, és aznap, abban a hotelben szintén megöltek valakit, egy Amanda Hughes nevű nőt, szintén ismeretlen halál okkal aki Haneda rajongója volt. Aznap pedig, Amanda testőre Asaka eltűnt.

Conan nem érti, hogy szerepelhetett az ő neve alatt kettővel Haneda Kouji neve, mikor ő már 17 évvel ezelőtt meghalt. És hogy lehet az, hogy már akkor is létezett a szer? Ai hazudik a koráról, nem is 18 éves? A lány ezt tagadja és elmondja,, hogy lehet, hogy a szülei kísérleti gyógyszeréről volt szó. Ő maga a szülei elégett kutatásainak maradványaiból alkotta a szert. Gondolatban hozzáteszi, hogy igazából egy másfajta szert akartak a szülei csinálni.

Agasa em érti, miért ölték meg Koujit, Ai szerint ahhoz lehet köze, hogy ismerte Amandát, aki jártas volt az FBI és a CIA köreiben is és rosszkor lehetett rossz helyen. A tett helyszínén egy törött tükör volt, amin a PUT ON MASCARA szöveg volt. Nem tudni, kié lehetett maga a tükör, nem az öreglányé, az biztos.

De hogy kerül ennyi infó fel a netre egy ilyen régi ügyről? Conan szerint valaki nagyon szeretné, ha megoldanák az esetet. Hozzáteszik, hogy az áldozat erősen markolta az ollót, mikor meghalt. Agasa megemlíti, hogy a legújabb olló-találmányával kapcsolatban hívta nemrég Megure felügyelő, ugyanis valaki meghalt és az erősen szorította a „Nyissz” hangot kiadó ollót, amit Agasa talált fel. Okiya „véletlenül” áthozott egy kis kaját és szívesen elmenne a professzorral és Conannel az ügy helyszínére. Ai nem veszi be Okiya szövegét és gyanúsan méregeti őt. Okiya/Akai a Kudo házban maradó Camelt kéri meg, hogy figyeljen Aira, amíg ők távol lesznek. Conan és Okiya elkezdenek nyomozni, ami nem igazán tetszik Megure felügyelőnek és Takaginak, de hát nincs mit tenni. Okiya/Akai eközben elárulja, hogy köze van a Haneda Kouji ügyhöz, ezért lett FBI-os. Bár igazság szerint, az apjának volt nagyon fontos ez az ügy. Mikor Conan tovább faggatná erről, a férfi rákontráz és elkezdi a fiút faggatni az ő valódi kilétéről, úgyhogy itt megreked a dolog. Végül egoldják az ügyet, csak egy gyanúsított volt, szóval nem volt mit variálni. A végén Akai és Conan rájönnek, hogy a 17 évvel ezelőtti ügynéz a kivágott betűk jelenthetnek valamit, ezek „U MASCARA”. Ebből kijön az ASACA, mint Asaka a testőr, aki rejtélyes módon eltűnt és a mardék betűkből pedig a … RUM! Vajon Akai és Conan jó nyomon vannak?

 

951-953. fejezetek

 

Léleknyomozó, A furcsa szomszéd szoba, Mintha démonnal találkoznál a sötétben

 

Vajon Asaka valóban Fekete Szervezet 2. főembere lenne, Rum? És a szerről szólva, mi lehetett az eredeti célja, miért volt más az, amit Shinichi kapott? Kogorot elhívják, hogy egy léleknyomozóval legyen egy műsorban, aki legújabb adásában Haneda Kouji gyilkosságáról fedné fel az igazságot. Conan rögtön ráharap a témára és Kogoroval tart Hatta Gaitohoz. Ám, sejthetjük, a léleknyomozót holtan találják a hotelszobában és egyetlen gyanúsított van, a menedzsere. No és ki lakik a léleknyomozó szomszédjában? Sera! És a gyanús fiatal lány, akiről persze senki nem tud. Sera és a lány erősen reagálnak arra a hírre, hogy Hotta Haneda Kouji ügyét vette volna elő. A rendőrségnek át kell kutatniuk Sera szobáját, a vele élő lány az erkély alá bújik, de Conan véletlenül lefényképezi. Sera és Conan nyomoznak, ám, amikor az Alvó Kogoro műsor jönne, a fiú rájön, hogy lhagyta a csokornyakkendőjét, ami most a kislánynál van, aki levezeti a műsort. Az ügy lezárása után Conan visszakapja a hangátalakítót, a tettes pedig menekülni próbál, de a lány kiüti őt. Sera egy Anya/Mama!” felkiáltással reagál, amit Conan is hall és erősen elgondolkodtatja. Meg persze az is, hogy Sera mama kiütötte a felnőtt csávót profi módon, ahogy titkos szervezetek szokták.

Sera anyja kiadja az ukázt, hogy el kell költözniük a lány nagy bánatára, és figyelmezteti a lányát, hogy Conan már nem az a fiú, akivel 10 évvel ezelőtt találkoztak, olyan, mintha egy démonnal találkoznának a sötétben.

Conan otthon próbálja összekötni a szálakat, vajon Rum lehet-e Sera anyja, vagy más van emögött?

Gin és Vodka is kitárgyalják a Hotta esetet, és felelevenítik a Haneda Kouji esetet, ugyanis azt az ügyet Rum elszúrta szerintük. Gint viszont jobban érdekli, hogy már megint az Alvó Kogoro szimatol Fekete Szervezettel kapcsolatos ügynél. Olyan, mintha démonnal találkozna a sötétben, mondja Gin, és ha Kogoro a démon, addig kell megölni, ameddig csak alszik.

3 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.05.02. 11:43
Tom

Szívesen! 

Idézet
2016.05.01. 15:11
Misztina

Köszi, javítottam is. 


2016.04.26 20:48
Tom
Az utolso fejezetismertetesnel, Gin nem a Kouji esetere ertette, hogy AZT szurta el Rum? Nekem ez jott le :D
Idézet
2016.04.26. 20:48
Tom
Az utolso fejezetismertetesnel, Gin nem a Kouji esetere ertette, hogy AZT szurta el Rum? Nekem ez jott le :D
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Hírek

snowdome03
 

2018. december 12.
Kijött a 23. film rövid trailere KATT IDE

2018. december 03.
Megjelent az 1022.fejezet magyarul a Menüben

2018. december 02.
A 23. film címe: "A kék zafír ökle", bemutató 2019.04.12.

2018. november 26.
Megjelent az 1020. és 1021.fejezet magyarul a Menüben

2018. szeptember 15.
Megjelent az 1019. fejezet magyarul a Menüben

 
Számláló
Indulás: 2006-11-02
 
Csevegő
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!