Mouri Nyomozó Iroda - Detective Conan Rajongói Oldal
Menü
     
Linkek

 


 
 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Heti kérdés
Lezárt szavazások
     
Hírek bővebben
Hírek bővebben : 972.-986. fejezetig

972.-986. fejezetig

Misztina  2017.02.15. 22:48


972.-975. fejezet Találkozás a hullámoknál, Nyomozás a hullámok közt, Varázsló a hullámok közt

 

Rettentő érdekes fejezetekhez érkeztünk, most épp Akai családját ismerhetjük meg 10 évvel ezelőttről, amikor is összejön a kis família, Masumi most látja legidősebb bátyját először és be akar nála vágódni, de nehéz egy Shuichi-féle embert megnevettetni. Hiába próbálkozik szegény kis Masumi. Akai öccsének, Shuukichinek (igen, Yumi rendőrnő exe, a nagy shougi mester) meséli el, hogy verekedett össze szó szerint anyjával, mindketten látható sebekkel jöttek ki a dologból.

Mary nem nézi jó szemmel, hogy Shuichi apja régi ügye után akarja folytatni a nyomozást és csatlakozni akar az FBI-hoz, de a fiú hajthatatlan, érettségi után ő az USÁ-ban fog maradni és az FBI tagja lesz. Anyja figyelmezteti, hogy a fiú édesapjának utolsó üzenete elég nyilvánvaló volt: "Tegyetek úgy, mintha nem ismernétek ezentúl, mintha nem is léteznék. Borzalmas emberekkel akadtam össze." Holttestét sosem találták meg.

Yukiko felbukkan Shinichit keresve és lebuktatja Mary-éket, hogy ők angolok. Shuichi szerint nincs biztonságos ország, de aztán jön Shinichi és azt mondja, tudja, ki is Shuichi valójában, egy pierott bohóc (tragikus szerelmes bohóc). Elmondja, miből következtette mindezt ki, mire Shuichi hangos kacagásban tőr ki. Masumi nem érti, de örül ennek a fejleménynek. Kiderül, hogy Shuichi tud harmonikázni is. Jön Ran is és két férfi, akiket Shinichi buktatott le, de Shuichi megvédi a kis nyomozót, illetve, ahogy Shinichi mondta "Holmes tanoncát". Shuichi megkéri a kis Rant és Shinichit, hogy játszanak Masumival, ám egy autó a tengerbe hajt a szikláról. A sofőr halott, van nála egy csomó lopott óra, de kiderül, hogy van egy társa is. Shuichi azonnal rendezkedik, hogy a tettestárs ne tudjon messzire szökni.

Természetesen van három gyanúsítottunk is, és Yusaku is a szobából becsatlakozik a nyomozásba, és rögtön tudja, hogy ki a hunyó, akárcsak Shuichi. És még Shinichi is tudta, ki a tettes, bár azért nem tudott úgy bizonyítani, mint az apja, vagy Shuichi. Mary elrángatja Shuichit és megkérdezni, tényleg azt akarja-e, amire készül. Akai pedig azt mondja, őt nem megszállta a shinigami (halálangyal) őt csak megfertőzte a kíváncsiság és amíg ez a szomja nem csillapodik, nem képes leállni. Mary egyből Tsutomura, Shuichiék apjára gondol. Nincs mit tenni, egyedül neveli fel Shuukichit és Maryt, amíg Shuichi mindent meg nem tesz, hogy elkapja azokat, akik az apjára szálltak rá.

Shinichi még odamegy, hogy megkérje Akait, hogy tanúskodjona rendőrségen, aki ezt persze rögtön visszautasítja. Shuukichi szerint bátyja olyan, mint Holmes. Shinichi felháborodik, mondván, Holmes sokkal királyabb. De Dr. Watsonnak elmegy Shuichi. Ezen ismét hatalmasat kacag Akai. Ekkor mondja Masumi, hogy Shinichi olyan, mint egy varázsló. Ekkor visszaugrunk a jelenbe és Conan összefoglalja emlékei lényegét, a kislány Serával az szinte biztosan Mary, Masumi anyja, Haneda Shuulichi pedig tényleg Sera tesója. Masumi gondolatban örül, hogy Conan végre emlékezett, bár hozzáteszi, hogy azt nem tudja a fiú, miért is hívta őt mágusnak.

 

976.-978. fejezet Egy igazi tokiói nyomozó?!, A tízezer jenes fogadási szelvény, Tokiói következtetések

 

Kogoro éppen lovit néz és úgy tűnik, peches napja van. De aztán talál nála Conan egy nyerő szelvényt 1 millió jenről, igaz az nem Kogoroé, mert azt csak véletlenül szedte fel aznap. Na sebaj, aki megtalálja, azé a kincs. Irány enni!

Egy étteremben le is adják a rendelést és az aktuális pincér, aki újonc, igencsak okos következtetéseket vont le. Tegyk hozzá, hogy az egyik szeme be van kötve. Vajon ő lenne Rum? Hiszen neki az egyik szeme nem igazi! Bejön három vendég, három fura rendeléssel. Aztán kis idővel később bejön egy nő, megcsörgeti a telefonját és a táskáját a WC-ben találja meg. Valaki ellopta tőle és itt dobta le. Valaki a mostani vendégek közül. Milyen jó, hogy a nő GPS-sel tudta megkeresni a telefonját. De állítólag vér került a tettes ingujjára, így könnyen meg lehet találni. Na de mit lopott el? Egy 1 millió jent érő szelvényt!

A nő kérkedett, hogy nyert egy tízezres szelvénnyel 1 milliót, a metrón és kikapták a kezéből táskástól. Kogoro szelvénye is lehetett akár! Ő persze sunnyog, amit Ran és Conan nagyon rossz szemmel néznek. És Wakita pedig úgy tűnik, rájött, ki a tettes. Természetesen rosszul tippel, így Conan eljátsz az Alvó Kogoro műsort. Wakita ezek után Kogoro tanoncának akar állni egy kis sushi engedményt adva. Kogoro pedig kénytelena rendőrségen leadni a talált szevényt, mert így a helyes és becsületes. :)

 

978.-980. fejezet – Wakasa tanárnő otthona, Tiszta fehér érzések,

 

Egy profi golfos és model párja szakítanak, illetve a férfi szakítana, de a nő pénzt kér. A csávó pedig gonosz tervet eszel ki és gyilkos szándékát megérzi a szomszédja, aki nem más, mint Wakasa tanárnő. Conan az iskolában Ikkyu-san szerepét próbálja és lenyűgözően teljesít. Mint kiderül, gyerekként is ez volt a szerepe és az anyja, Yukiko elég rendesen beléverte, hogyan kell színészkedni. :) Egy gyönyörű tigris háttérkép van a darabhoz, amit maga Wakasa tanárnő csinált, de sajnos ráöntött egy vödör vizet, így annyi lett neki. Wakasa újra tudná csinálni, de kell hozzá Conan, hogy tudja, kb. Mekkorára csinálja, így a Detektív Banda elindul a tanárnőhöz segíteni. Minden kész, esznek egy kicsit, de a szomszédban hangos az ébresztő, így Genta vezetésével ármennek. Ám ott holtan találják a modelt és a mellette fekvő golfozó pedig ájultsgából ébred fel. Egy fényképpel próbálja bizonyítani, hogy egy nő volt a tettes. Persze, Conan átlát a szitán, végül lebuktatja a tettest, akit Wakasa tanárnő üt ki, persze "véletlenül". Conan azonban nem hisz a véletlenekben. Riporterek lefényképezik a tanárnőt, aki így szerepel az újságban. Másik két Rum gyanúsítottunk, Kuroda főfelügyelő és Wakita pincér pedig konstatálják, hogy milyen okos is ő.

 

981.-983. fejezet Üssük el az időt a Poirot kávézóban, Találkozó a Poirot kávézóban, A rejtély megoldása a Poirot kávézóban

 

Heiji és Kazuha gyönyörű fényekért utaztak Tokióba, míg Kazuha és Ran főznek Conan és Heiji lent a kávézóban várnak rájuk. Heiji szerelmi vallomásra készül. Pont péntek 13.-án. Amuro szerint külföldön ez szerencsétlen, de Japánban nem igazán él ez a hagyomány. Egy másik vendég, Wada Shinichi, is tesz egy megjegyzést ezzel kapcsolatban. Aztán jönnek egy csomóan és egy röpke áramszünet közben leszúrják az egyik vendéget. Heiji azt modja Kazuhának, hogy ott nem találkozhatnak, mert filmet forgatnak, olyan szörnyeset, amitől Ran fél, így a lányok előre mennek a fényekhez. Amuro besegít a nyomozásba, Heiji rákérdez, de Amuro diszkréten jelezz, hogy ne árulja el őt Conan, ha egy mód van rá, így a fiú csak azt mondja, hogy Kogoro tanítványa. Wada idézete segít a három nyomozónak megoldani az ügyet. Kazuha hiába várja Heijit, de nem is bánja. Ran vígasztalásul Heiji helyett, oszakai akcentusban mondja Kazuhának, hogy "Szeretlek". Aztán hallják, mi történt a kávézóban így visszamennek és mivel megy a vonat Kazuha hazarángatja Heijit. Wada Shinichi eltűnik, Ran elmagyarázza, hogy ez egy álnév lehet, Dr. Watson japánosított neve volt régen. Conan úgy véli, hogy ahol van egy Watson, ott a háttérben kell legyen egy Holmes is, aki ezesetben az a lány, aki feleségül menne Heijihez.

 

984.-986. fejezet Eri megsokszorozódik, Eri nem tud menekülni, Eri SOS üzenete

 

Eri randira készül Kogoroval, de elrabolják. Sikerül valamennyire elszöknie, de a támadók szorosan a nyomában vannak. Telefonálni nem tud, csak csetelni, de a tettesek is csetelnek Eri nevében így Kogoro, Ran és Conan dolga, hogy kiderítsék, hogy hol van Eri és ki is ő. Conan persze ezt elintézi, Kogoro megmenti hősiesen Erit és Conan egy újabb Ran gyanakvást hatástalanított. Egyelőre.

Már csak 14 fejezet az 1000. fejezetig!

Még nincs hozzászólás.
     
Hírek

snowdome03
 

2018. szeptember 15.
Megjelent az 1019. fejezet magyarul a Menüben

2018. szeptember 6.
Megjelent az 1018. fejezet magyarul a Menüben

2018. augusztus 14.
Megjelent az 1016. és 1017. fejezet magyarul , a Menüben

2018. augusztus 13.
Megjelent az 1015. fejezet magyarul , a Menüben

2018. június 21.
Megjelent az 1014. fejezet magyarul , a Menüben

     
Számláló
Indulás: 2006-11-02
     
Csevegő
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!