Mouri Nyomozó Iroda - Detective Conan Rajongói Oldal
Menü
 
Linkek

 


 
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Heti kérdés
Lezárt szavazások
 
Fekete Szervezet

 Figyelem! Folyamatosan bővül ez a részleg és rengeteg spoilert tartalmaz(hat)!

Gin:
            A Fekete Szervezet egyik magas rangú tagja, egy rendkívül intelligens, hidegvérű gyilkos. Tranzakcióknál hátvédként viselkedik, ő volt az, aki elkapta Shinichit és beadta neki az APTX 4869-et. Nagyobb szervezeti támadásoknál ő is jelen van, de többnyire csak végső esetekben avatkozik a dolgokba. A főnökének kérdés nélkül engedelmeskedik, de nem riad vissza a kibúvók elől sem, ha a szervezet érdeke úgy kívánja. Bal kezes, Akai ellensége. Van egy Porsche 356A fekete autója.

Vodka:

        A Fekete Szervezet tagja, legtöbbször a közvetítő szerepét játsza, tárgyal a nem-szervezetbeli emberekkel. Már több, mint 4 éve Gin társa, igaz közülük Gin a vezér. Mindig napszemüveget visel, észjárása közel sem olyan jó, mint Giné.

Vermouth/Sharon Vineyard/Chris Vineyard

Sharon egy amerikai színésznő, régen Yukikoval együtt tanulták az álcázás művészetét, amit ő tökélyre fejlesztett. Sharon és Yukiko azóta is jóbarátok. Debütálásakor a szülei tűzvészben meghaltak, férje pedig aznap, mikor átvette az Oscar-díjat. Állítása szerint van egy lánya, Chris, aki édesanyja babérjain felkapaszkodva lett ismert színésznő, s aki elleste az álcázás művészetét. Azt mondja, lánya rossz társaságba keveredett és 10 éve nem találkoztak.
          Sharon nem hisz Istenben, mert ha létezne, minden szorgalmas és őszinte ember boldog lenne. Úgy véli, "Rám még egyetlen angyal sem mosolygott. Egyszer sem." Vagyis soha nem segítettek rajta önzetlenül. A történethez képest 1 évvel korábban 'meghal'.                             
          Chris 27 éves, látszólag nem tud japánul. Anyja temetéséig nem jelent meg a nyílvánosság előtt, mikor pedig a hírhajhász riporterek rácsaptak, ennyit mondott: "A secret makes a women, women." Vagyis "Egy titok teszi a nőt nővé(széppé)."
           A történet jelenében elutazik Japánba, ahol egy híres rendező megemlékezésén vesz részt, s mint kiderül, a Fekete Szevezet egyik tagja, Vermouth. Először úgy tűnt, csak azért jött Japánba, hogy Piscon segítsen, de kiderül, hogy keres valamit vagy valakit, ez lenne Sherry. Feladatát megkönnyítendő, egy kedves orvosnak, Dr. Araide-nek álcázza magát. Jelzésként ellopja, majd visszajuttatja a Tokiói Rendőrfőkapitányságra Kogoro Tokión belül megoldott ügyeitnek aktáit. Miután rábukkan Sherry-re, összetűzésbe kerül az FBI-os Jodie-val, akinek megölte az apját. Ekkor fény derül arra, hogy Sharon és Chris egy és ugyanazon személy, s mintha sosem öregedne.
           Vermouth ugyan 'legyőzi' Jodie-t, de Shuichi és Conan is keresztülhúzzák a számításait. Utóbbi annyira lenyűgözi, hogy képesnek tartja a szervezet legyőzésére, s felhagy Sherry piszkálásával. Vermouth, bár a főnök kedvence, ezután a kudarc után rövidebb pórázra lesz fogva. Gin a legkevésbé sem szimpatizál vele, képes lenne a legkisebb dolog miatt megölni őt.
           Vermouth, bízva Conanben, nem árulja el senkinek, hogy Shinichi és Sherry még élnek, csak most éppen gyerekként, s ha megtudja, hogy egy-egy gyanús dolog hátterében Conan áll, arról is hallgat a szervezet előtt. Egyébként jó viszonyban van Kirrel, Chianti és Korn azonban ki nem állhatja őt, amiért társuknak, Calvadosnak "miatta" kellett meghalnia.

Calvados

Vermouth
kérésére részt vesz Sherry elfogásában, mint mesterlövész. Azonban Shuichi rátalál, eltöri a lábait és elveszi fegyvereit. Calvados egy tartalék fegyverrel végez magával.

Miyano Akemi

       Shiho nővére, aki a szervezet jelentéktelen tagja volt. Szülei halála után szabad életet élhetett, persze szervezeti megfigyelés alatt. Öt évvel ezelőtt megismerkedett Shuichivel, aki a segítségével bejutott a szervezetbe. Miután 2 éve kiderült, hogy Shuichi FBI ügynök, Akemit meg akarta ölni a szervezet, de mivel Sherry fontos volt a számukra nem bántották. Ehelyett pár hónapja felajánlották neki, hogyha sikeresen elvégez egy ügyet, elrabol 10 milliárd jent, akkor szabadon távozhat a húgával.
      Akemi értesítette erről Shuichit, akit mindig is szeretett, bár tudta, hogy csak kihasználta őt a férfi, bár... Mindenesetre ő tudta, hogy Shuichi valójában ki is és szerette őt. Szülei régi házába elrejtett néhány kazetta felvételt, melyen édesanyja Shihonak üzen (tudván őp már nem élhet akkor, mikor a lánya felnő).
        Az ügy keretében ismerkedik meg Akemi Kogoroval, Rannal és Conannel, aki később követi őt. A sikeres akció ellenére Gin megöli Akemit, Conan pedig túl későn érkezik, így néhány szót tud csak a lánnyal váltani. A hivatalos rendőrségi jelentés szeint Akemi öngyilkos lett.

Kir/Mizunashi Rena/Houndo Hidemi

        Houndo Hidemi, édesapja nyomdokaiba lépve 10 éve belépett a CIA-be, majd nevet változtatva, Mizunashi Renaként beszivárgott a Fekete Szervezetbe apja után. Eredetileg az apja és a CIA közti közvetítő tag bemutatása után, halálát tettetve "kilépett" volna a szervezetből, de a terv kudarcba fulladt, s édesapja feláldozta magát a lányáért. Mindezt a szervezet úgy tudja, hogy Rena megölte az általa gyanúsnak vélt férfit. Emiatt a szervezet főnöke érdemesnek találta Kirt arra, hogy a szervezet felsőbb köreibe léphessen.
       A civil életben riporterként, illetve bemondónőként kezdett el dolgozni a Nichiuri TV-nél, ám folyamatosan érdeklődött utána öccse, Eisuke, aki nem tudta, hogy nővére CIA-s. Hogy megvédje testvérét, egy piti ügy kapcsán kapcsolatba lépett Mouri nyomozóval, hogy gondjaira bízza Eisukét. A nyomozóval végül nem tudott erről beszélni, mert egy bérgyilkos-akció közben motorbalesetet szenved, miközben az FBI üldözi, s kórházba kerül.
        A Szövetségi Nyomozó Iroda (azaz FBI) vigyáz a kómában lévő nőre, aki titokban visszanyeri eszméletét, s csöndben meghúzza magát, míg Conan és Akai szűk körben le nem leplezik, s üzletet nem ajánlanak neki. Hidemit visszajutatnák a szervezethez, s neki nemcsak a CIA, hanem az FBI és Conan számára is információt kell biztosítania. Cserébe azt kéri, hogy öccsét, Eisukét védjék meg a Tanúvédelmi Program keretében.
        Miután visszakerül a szervezethez, gyanakodva fogadják őt, s megbízzák azzal, hogy ölje meg Akai Shuichit. A kérésnek Ginék szeme láttára tesz eleget. Legalábbis, úgy tűnik. Ezek után ő informálja az FBI-t Bourbon-ről.
        Fiatal korában Oszakában élt, s az öccsének többször is adott vért. Vércsoportja: AB és 27 éves.

Pisco/Masuyama Kenzou:

 

            Egy 71 éves szervezeti tag, egy autógyár elnöke. A Haido Szálloda-esetnél megölt egy politikust, aki feltehetőleg beszélt volna a szervezetről. Később a rendőri kihallgatáson Vermouth segített neki. Pisco elkapta Sherryt, s bár a barátja volt a lány szüleinek, ennek ellenére lelkiismeret-furdalás nélkül végezett volna vele. Conan azonban leleplezi Piscot és Sherryvel megszöknek. Ezután felbukkan Gin, aki számon kéri Piscot a politikus gyilkosságával kapcsolatban, mivel Pisco nyomot hagyott maga után. Hiába akarja elárulni, hol van és hogy néz ki Sherry, Gin azt mondja már túl késő és végez vele a Főnök parancsára. Kiderül, hogy Pisco vállalkozásait, ügyletei a szervezet egyengette. Később felgyújtották a házát, hogy a maradék bizonyítékoktól is megszabaduljon a szervezet.

Numabuchi Kiichirou:

         Egy sorozatgyilkos, aki egy gyilkosság után a Fekete Szervezethez akart belépni. Gondos kiképzés után rájöttek, hogy nem alkalmas bérgyilkosnak, így Sherryhez küldték ember-kísérletekhez, ám idő előtt meglógott. Ezután háromszor ölt, főként azért, mert azt hitte, a szervezet tagjai követik. Oszaka környékén elkapja őt egy rendőr, s rá akar kenni olyan gyilkosságokat, amiket a nyomozó követett el, ám ez nem sikerül neki, mert Heiji lebuktatja őt. Numabuchi, megszabadulva a gyilkos rendőr fogságából, késsel rátámad Ranra, de Conant szúrja meg, szerencsére nem súlyosan.
         Ezután halálra ítélik, de Gunma tartományban, korábbi otthonába viteti magát a rendőrökkel, hogy szentjánosbogarakat nézhessen, s kis időre meg is szökik.

Tequilla:

         Egy közel két méter magas, nagydarab kansai akcentusú tag, aki információkat gyűjtött a szervezet számára számítógép programozókról. 2 éve beszélt Itakurával, aki akkor visszautasította a Fekete Szervezet ajánlatát, ezután a Mantendo cég egyik alkalmazottjától kellett volna megkapnia a programozók listáját, de egy fatális tévedés miatt Tokióban felrobbantották.

Korn:

A szófukar mesterlövész, aki Chiantival dolgozik. Ő is utálja Vermouth-ot.

Chianti:

Egy nagyszájú, temperamentumos, szeme alatt pillangószárny tetoválást viselő mesterlövész. Gyűlöli Vermouth-ot. Küldetéseit Korn társaként végzi.

Bourbon:

Egy titokzatos, nagyon intelligens szervezeti tag. Most ő jár Sherry nyomában.

Főnök/Anokata:

 

Őt még a történet folyamán nem mutatták be. Annyit tudunk róla, hogy irdatlan profi módon felépített szervezet élén áll, valószínűleg meglehetősen intelligens. Titokzatos célja érdekében összeállított egy olyan bandát, amelynek ismeretségi köre igencsak kivételes. A terveit Ginnel szokta megbeszélni. Kedvenc szervezeti tagja Vermouth, akinek szinte mindent megenged. A Halloween partis akciója óta viszont rövid pórázon fogja a nőt. A telefonszáma 0858/969-6261.

 

 
Hírek

snowdome03
 

2018. december 12.
Kijött a 23. film rövid trailere KATT IDE

2018. december 03.
Megjelent az 1022.fejezet magyarul a Menüben

2018. december 02.
A 23. film címe: "A kék zafír ökle", bemutató 2019.04.12.

2018. november 26.
Megjelent az 1020. és 1021.fejezet magyarul a Menüben

2018. szeptember 15.
Megjelent az 1019. fejezet magyarul a Menüben

 
Számláló
Indulás: 2006-11-02
 
Csevegő
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!