Mouri Nyomozó Iroda - Detective Conan Rajongói Oldal
Menü
     
Linkek

 


 
 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Heti kérdés
A felsoroltak közül, melyik Conan film tetszett a legjobban?

21. film - A karmazsin szerelmes levél (2 / 20%)
20. film - A legsötétebb rémálom (1 / 10%)
19. film- Pokoli napraforgók (2 / 20%)
18. film - Orvlövész egy másik dimenzióból (3 / 30%)
17. film - Magánnyomozó a távoli tengeren (2 / 20%)

Szavazatok száma: 10

Létrehozás időpontja:
2017-12-04 19:05:40

Szavazás lezárva:
2018-01-02 17:14:11


Lezárt szavazások
     
J-drama sorozat

Detective Conan - Shinichi Kudo kihívása 1. évad
 

1. rész - A gyilkos fényképész

 

Kogoro, Ran és Shinichi egy fura fehér teremben ébrednek fel, Shinichi és Ran össze vannak bilincselve. Shinichi egy dilis rajongója zárja be őket ide, s addig nem hagyhatják el a termet, amíg Shinichi rá nem jön, hogy egy megadott napon milyen ügyet oldott meg, s ahhoz kapcsolódó jelszót kell beírnia a gépbe, ami váratlanul felbukkan. Az első dátum 2010. 06. 24..
Tsuboshi, egy neves fényképész csalja a feleségét annak nővérével, Momokoval. Momoko azonban egyszer csak kijelenti, hogy nem kívánja folytatni a kapcsolatot, Tsuboshi pedig megöli a nőt. Egy ügyes csellel úgy tesz, mintha ő és a kollegája fedezték volna fel a holttestet, de Shinichi és Ran éppen arra járt (Ran volt manikűrösnél), így nem úszhatta meg a gyilkos. A gépbe írt jelszó: szeretlek . A kód beírásával Shinichiék egy újabb terembe érnek, ahol egy lebegő kanalat találnak.

 

2. rész - A paranormális gyilkosság

Shinichit jól megszívatja Kogoro, aki egy paranormális tevékenységeket bemutató és leleplező TV-műsorba kerül. A paranormális csávó, Washimi Jiro, megpróbálja bebizonyítani egy elhajlított kanállal, hogy milyen ügyes, ám lelepleződik. Ekkor a műsorvezető azt mondja, akkor hisz csak neki, ha a paranormális képességével megöli őt Jiro. Jiro áll elébe és távolról igyekszik végezni a műsorvezetővel, aki egy haláltusa után a földre zuhan és meghal.
Jiro örül magána, büszke arra, hogy bebizonyította, vannak képességei, de Shinichi nem hisz abban, hogy ez egy paranormális gyilkosság volt. De akkor ki a tettes? A másik műsorvezető? Az asszisztens? A két stábtag, akik ki nem állhatták őt? Az eheti jelszó: varázslat. A következő teremben egy fegyverlövés hangja fogadja őket.

3. rész - Gyilkosság a tárgyaláson

Ran édesanyja, Eri egy ügyvéd. Shinichinek ad ajándékvásárlási tanácsot, majd elmennek Eri egyik tárgyalására. Reikát azzal vádolják, hogy ellopott 10 millió jent a munkahelyéről, azonban a lány szerint Eri Kisaki az ő szemtanúja, aki látta Reikát aznap, akkor egy "Love Hotelben". Vajon Eri milyen férfival ment oda? Reika mindenesetre gusztustalanul belegázol Eri lelkébe és magánéletébe, Ranéról nem is beszélve, aki szintén a tárgyaláson van. Eri szembesítés során a kezét pisztolyalakúra formálva "puffant" egyet, aki ismeri Erit, az tudja, hogy ez a szokása, s Reika holtan esik össze, fejlövéstől. Ez hogy történhetett? Eri lenne a tettes? Vagy valaki más a teremből? S ha igen, miért? Eheti jelszavunk: rúzs. A következő teremben egy mennyasszonyi ruhát találnak.

 

4. rész - Gyilkosság egy esküvőn

Épp esküvői buli van, ahol Kogoro a hangulatmester. A vőlegény híres curry szakács, mennyasszonya pedig Kanon, aki úgy érzi, hogy barátnője Nana viszonyt folytat Motokoval, a vőlegénnyel. Nana ezt letagadja, s úgy tűnik minden szép és jó. Ran és Sonoko egy fogadás miatt arra kényszerítik Shinichit, hogy egy napig minden szívességet teljesítenie kell, amit kérnek tőle. Sajnos, ahelyett., hogy Ranékkal töltené a napot, Kogoro kéri Shinichi segítségét, aki az esküvőn segít be, ahol csak tud és amire csak megkérik. Majdnem csókot is kap. A parti során kiderül, hogy Nana roppant irigy és mindenki tulajdonára fáj a foga. Aztán egy koktél után Nana meghal. Ki a gyilkos? A heti jelszó: csók. A következő szobában válaszolni kell két kérdésre. Mikor evett utoljára Shinichi egy bizonyos halat? És teát mikor ivott?

5. rész - Egy rendező halálaShinichi, Ran és Sonoko egy forgatáson vannak, ahol megismerkednek egy híres rendezővel, annak szeretőjével, egy fiatal színésznővel és a rendező feleségével. Plusz a cseléddel. Amint azt sejteni lehet, ez a környezet táptalaja a konfliktusoknak, amik nagyon eldurvulnak. A rendező ciánmérgezést szenved, de vajon ki a tettes? A rendező felesége amnéziás lesz. Vagy csak színleli, mert ő a tettes? A mostani jelszó: színésznő. A következő teremben Rant eltalálja egy mérgezett tű (WTF?!), s ha 5 percen belül nem ütik be Shinichiék a megfelelő jelszót, a lány meghal.

6. rész - Gyilkosság a bárban

Ugye vannak Japánban azok a bárok, ahol nők szórakoztatják a férfiakat az ártatlan beszélgetésektől egészen komoly dolgokig. Itt van Kogoro is, hogy szórakozzon és Takagi nyomozó segítségéve itt van álszakállban Shinichi és álbajuszban és afróban Ran is, hogy Kogoro után leskelődjenek. Jön a csókos játék, ahol Kogoro "megküzd" egy gazdag matematika tanárral Kumi-chan (a bár legjobb nőjének) a kegyeiért, illetve a csókjáért. A matematikus nyer, azonban Kumi összeesik és meghal. Mivel minden ott dolgozó lány utálta őt, halála senkit nem renget meg túlságosan. Vajon közülük való a tettes? Netán a matematika tanár volt az? Vagy öngyilkosság? Vagy más?
A végén a jelszó: Descartes. Kogoro megszerzi az ellenszert, de a szobában ragad, Shinichi és Ran egy másik szobában pedig egy felfúvódó lufi csapdájába esnek. Agyonnyomhatja őket?

7. rész – Gyémántok és testvérek

Egy gazdag étteremtulajdonos férfi temetésén összeverekedik a két lánya, akik nem édestestvérek. Ezután az egyik lányt és Sonokot elrabolják, a váltságdíj pedig 10 millió jen gyémántban. A gyémántokat egy léggömbre kellett kötni, s az elkövető így el is tudta lopni őket. Mi történhetett pontosan? A végén gyilkosság is lesz, de ki a hunyó? A testvérek egyike? Netán a főkomornyik?
A jelszó: gyémánt. Ran és Shinichi mehetnek a következő terembe, ahol elektromos sokk éri őket.

8. rész – A perverz és a lélegeztető-gép

Ran fenekét megtapizzák a buszon, bosszból Ran a fél városon át kergeti Shinichivel a perverz férfit, akit végül elkap, megrugdos és a rendőrökhöz visz. Éppen akkor jön ugyanis ki a rendőrség helyszínelni, ugyanis egy idős nő lélegeztető-gépe valamiért leállt. Vajon a gondozója akarta megölni? Vagy a saját lánya? A jelszó: spontán lélegzés. A következő terem egy focilabdát rejt, amiben mintha bomba lenne.
 

9. rész – Halálos üvegszilánk

Hattori Heiji és Toyama Kazuha Tokióban vannak, amikor Heiji hirtelen egy táska tolvajt vesz üldözőbe. Elhalad Shinichi mellett is, aki egy jól irányzott labdarúgással leteríti a tolvajt, ám a labda tovább pattan, pont egy házba, ahonnan sikoltás hangzik, s hiába csenget be Shinichi, nem válaszol senki. Heiji félretessékeli Shinichit, úgy érzi, ő képviseli itt a detektív szakmát, de mire átmászna a kerítésen a ház asszonya hazaérkezik és együtt mennek be. Ekkor a férj nyit ajtót, de asszisztense már nem él, mert egy üveg fúródott a nyakába. A kirendelt rendőrnyomozó először Shinichit gyanúsítja meg, meg Heiji elmagyarázza, miért nem Shinichi a tettes. Ezután Shinichi jobbnak látja, ha Toirunak adja ki magát, hogy megfigyelhesse titokban Heijit munka közben.
Eheti jelszavunk: kötelékek. A következő terem előtt Ran és Shinichi köteléke megszakad és Ran a másik teremben marad.

10. rész - Videó-chates gyilkosság

 

Ran a másik szobában rahadt és csak egy képernyőn keresztül láthatják egymást Shinichivel. Eheti ügyünkben Kogoro egyik kliense, Yukino panaszkodik Rannak videóchaten keresztül, hogy a "férfi" megverte őt, s még mindig megfigyeli a nőt. Ran most apját helyettesíti, aki inkább kedvenc énekesnőjét ment el megnézni, mintsem egy nő sirálmait kelljen végighallgatnia. Úgy tűnik, a nő lakására jött a férfi, s most nagyon mérges. A videóchatből nem lép ki a lány, így lehet hallani az erőszakos szavakat és sikolyt is. Ran, mivel megígérte, hgy rendőrt nem hív, maga megy el a lány lakására, ahol egy fura férfibe botlik. A nő nincs sehol, csak vérfoltot látni, Ran híja Shinichit,  hívja a zsarukat és elkezdenek kutatni a nő után, akit egy több órányi útra lévő lakásban holtan találnak. Ki a tettes?
A jelszó: videóchat. Shinichi rohan a következő terembe, ami teljesen sötét, egyedül csak egy csörgő telefon világít. Vajon ki hívja?

11. rész - Gyilkosság a liftben

Shinichi odamegy a telefonhoz, amiről kiderül, hogy Rané. Hirtelen felgyúlnak a fények és egy hatalmas plüss-jelmezt lát meg. Ügyünk ezúttal egy elegáns étterem épületében játszódik. A vállalat igazgatója idejekorán hagyja el a prtit, s miután beszáll a liftbe, kollegái,egy kivételével el is mennek. Ez az egy az igazgató lányával találkozik a lift előtt, s majd a sötétben, csók közben lelövi a liftben lévő igazgatót. Shinichi és Ran tehát az étteremben vannak, Ran azt hiszi, Shinichi csak szívességet akar kérni tőle, ám a fiú ezt határozottan tagadja. Ám mikor kibökné, miről is van szó, meghallják, hogy gyilkosság történt. Shinichi elmegy megoldani az ügyet, Ran pedig hűségesen megvárja. Ez az ügy egy manga ügy feldolgozása.
Eheti jelszó: lift. Shinichi beírja a jelszót, a másik teremben megpillantja Rant, aki azonban nem engedi a fiúnak, hogy belépjen oda.

12. rész - Gyilkosság a bankban

Ran nem tud mozdulni, mert mindenhol infravörös sugarak veszik krül, amikhez ha hozzáér, felrobban. Shinichi sé Kogoro egy furcsa banki esetet vizsgálnak. Egy rácsos ajtóval zárt széfhelységben fekszik egy nő, arcát nem látni, de lehet, hogy meghalt. Az ajtón az a felirat áll, ha kinyitják vagy szólnak a rendőrségnek, felrobban minden. A bankban csak néhány alkalmazott van, s fura módon mind a hárman magukra vállalják a nő megölését. Vajon ki hazudik? És miért? Sikkasztott az áldozat? Meghalt egyáltalán? Kogoro és Shinichi rendíthetelenül nyomoz.
Eheti jelszó: születésnap. Ran megmenekül és Shinichi rájön, miért vannak bezárva. A tettes te vagy, Ran! (Mi van?) 

 

     
Hírek

snowdome03

2017.december 16.
Megjelent az 1008. fejezet magyarul  KATT ide

2017.december 04. 
Megjelent a 22. film rövd trailere KATT ide
 
    Magyar szövegért katt ide

2017.december 02. 
Megjelent az 1007. fejezet KATT ide

2017.december 02.
Volt egy kis technikai probléma, elnézést írte, mostmár jobban üzemelünk!

     
Számláló
Indulás: 2006-11-02
     
Csevegő
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók